Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Se amână duelul Oradiei cu Trefl Sopot

Se amână duelul Oradiei cu Trefl Sopot

FIBA Europe a transmis că partida dintre Trefl Sopot și CSM CSU Oradea, programată pentru miercuri, 12 ianuarie, a fost amânată după ce mai mulți componenți ai echipei poloneze au fost diagnosticați cu Covid-19. Informația a fost făcută publică și de clubul bihorean.

Potrivit csmoradea.ro, reprezentanta României se afla în autocar, în drum spre aeroportul Budapesta, în momentul în care a primit informația referitor la amânarea jocului.

Trefl Sopot a jucat ultima dată duminică (09.01) în prima ligă poloneză, duel pe care l-a câștigat la limită cu PGE Spojnia Stargard, 72-71, după o revenire spectaculoasă.

De notat că și celălalt meci al grupei, dintre Benfica și Sporting Lisabona, a fost amânat.

Disputa dintre Trefl Sopot și CSM CSU Oradea urmează să fie reprogramată, calendarul orădenilor având de suferit mai tare, după ce aceștia au câteva partide nedisputate din perioada în care se confruntau cu un focar de Covid-19.

*foto: fiba.basketball/europecup

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    aminare
    acu avem un pic noroc dar tare imi e ca o sa ne doara rau pe sfirsit de sezon

    cu 2 ani în urmă (12.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!