Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette: "Am pregătit mai multe aspecte pentru meciul cu Timişoara"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.10.2012

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca nu a avut nicio problemă în a se impune în cea de a treia etapă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Trupa condusă de Niksa Bavcevic a învins la o diferenţă de 15 puncte, 89-73, pe mai slab cotata BC PH Miercurea Ciuc.

Sean Barnette a fost singurul jucător ce a izbutit un double double cu 11 puncte şi 12 recuperări pentru 22 de unităţi la eficienţă chiar dacă a avut doar 4/13 la aruncările din acţiune. Acesta a declarat că în această confruntare echipa a pregătit mai multe aspecte pentru duelul cu Timişoara.

Am simţit că vom câştiga şi am decis să dăm totul şi să pregătim anumite aspecte pentru meciul următor cu Timişoara. Nu pot să spun că sunt nemulţumit de prestaţia noastră din această seară, dar cred că putem juca şi mai bine. Trebuie doar să ne concentrăm mai mult şi să executăm în meci ceea ce facem la antrenamente. Ştiu că urmează trei meciuri foarte grele, însă trebuie să rămânem concentraţi şi să facem ceea ce ne cere antrenorul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!