Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette, cel mai bun jucător al lui CSM CSU Oradea în duelul cu Academic Sofia

Eduard Popa

Eduard Popa
06.10.2016

sean?barnette

CSM CSU Oradea a reuşit calificarea în grupele Basketball Champions League, după ce au trecut pe teren propriu de Academic Lukoil Sofia, scor 70-58. În primul meci bulgarii câştigaseră cu scorul de 75-72.

Cel mai bun jucător al orădenilor în partida retur a fost Sean Barnette. Americanul a reuşit să înscrie 28 de puncte în 33:16 minute jucate, fiind principalul marcator al partidei. Extrema a marcat 12 din 18 aruncări din acţiune şi 4 din 6 aruncări de la nivelul liniei de fault. Acesta a mai reuşit două recuperări, 2 intercepţii, un capac, dar şi un turnover, pentru un indice al eficienţei de +24.

Sean Barnette este cel mai bun marcator al Oradiei în preliminariile Basketball Champions League, cu o medie de 14,8 puncte pe întâlnire.

Prima partidă pentru CSM CSU Oradea în grupele Basketball Champions League va  avea loc miercuri, 19 octombrie, în compania celor de la Pinar Karsikaya. 

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    No 5
    Thank you Sean Barnette for 28 p.
    👍

    cu 7 ani în urmă (06.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tjl59 :

    E de fapt ...
    Karsiyaka ... O echipa interesanta.

    cu 7 ani în urmă (07.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!