Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette: „Consider că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor și sper că vom putea să continuăm pe această linie”

Sean Barnette: „Consider că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor și sper că vom putea să continuăm pe această linie”

Sean Barnette, cel mai eficient jucător al campioanei României în succesul împotriva celor de la Bahcesehir, a declarat câteva cuvinte după partidă.

Barnette a terminat partida cu cu 11 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție pentru un indice de 17 unități la eficiență. Americanul celor de la CSM Oradea a declarat:

Știam că ne așteaptă un meci dificil. Bahcesehir este o echipă bună, cu jucători de calitate. Am venit pregătiți pentru un joc defensiv cu nivel ridicat de intensitate și cred că am arătat bine din acest punct de vedere. Consider că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor și sper că vom putea să continuăm pe această linie, să construim de pe urma acestei prestații. Sunt fericit pentru victorie, dar mai presus de rezultat este faptul că am venit la Istanbul și am făcut ce trebuie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!