Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette, o nouă evoluție foarte bună în echipamentul celor de la CSM CSU Oradea

Valentin Todea

Valentin Todea
27.03.2016

CSM CSU Oradea s-a văzut înfrântă în disputa din deplasare cu SCM U Craiova, scor 81-77. Cel mai eficient jucător al meciului a venit din tabăra bihorenilor, în persoana lui Sean Barnette.

În cele 30:31 minute jucate, baschetbalistul în vârstă de 29 de ani a înscris 19 puncte și a reușit 15 recuperări (14 defensive), 4 pase decisive și 2 intercepții.

Sean a transformat 6/8 de la 2 puncte, 1/2 din afara semicercului și 4/4 din dreptul liniei de fault, comițând o singură greșeală personală și având 2 mingi pierdute. Americanul a încheiat partida cu 33 de unități în dreptul eficienției.

În următoarea etapă, gruparea de pe Crișul Repede primește vizite formației BC Mureș.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Achim
    Antrenorul oradean a reinventat acest jucator. Un american atat de disciplinat intr-o echipa "extrem"de europeana este o "rara avis " si totusi Sean joaca bine in astfel de conditii incercand sa faca uitata plecarea lui Dillon. Castiga ambele parti : si CSM si Barnette.

    cu 8 ani în urmă (27.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Chiar pe asta nu cred ca l-a reinventat, ci mai degraba l-a facut sa joace cum ar trebui. El peste tot a jucat bn, exceptand Romania si cele doua experiente de la CLuj...ce ii drept extrem de nefericite, mai ales prima cnad antrenor era un maimutoi

      cu 8 ani în urmă (28.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!