Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette s-a întors la CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
27.07.2018

sean barnette s-a intors la oradea

Sean Barnette revine la CSM CSU Oradea, formație alături de care a reușit să câștige titlul în sezonul 2015/2016. Ajuns la 32 de ani, Barnette măsoara 1m95 și poate evolua pe ambele poziții de extremă.

Sean Barnette a absolvit în 2008 Universitatea Wingate, a jucat la echipele de D-League Iowa Energy și Fort Wayne Mad Ants, pentru ca mai apoi să treacă peste ocean la Lille (Franța), Geneva Lions și Lugano Tigers (Elveția), Rilski Sportist (Bulgaria), U-BT Cluj-Napoca (România), respectiv Tadamon Zouk (Liban).

Barnette a mai jucat pentru Oradea între anii 2015 și 2016. El a fost MVP-ul sezonului 2015/2016 și a pus umărul la calificarea bihorenilor în grupele Basketball Champions League.

Barnette se află la al cincilea sezon în România, după ce a mai avut două mandate și la U-BT Cluj, în sezonul 2012/2013 și 2014/2015. În total, el a adunat 128 meciuri în Liga Națională și 16 în Cupa României, cu medii statistice de 13.3 puncte, 6.9 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.3 intercepții și 0.5 capace pentru 16.0 la eficiență, în aproape 30 minute pe partidă.

Barnette este al 9 lea jucător confirmat de campioana en-titre, după Bobe Nicolescu, Kris Richard, Giordan Watson, Sean Denison, Vaidas Kariniauskas, Arturas Valeika, Muhamed Pasalic și Mihai Gavrilă.

Anunțul a fost făcut de site-ul oficial al formației bihorene: 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

14 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea cikosh :

    9
    + Watson

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018) Raspunde
  • dancri :

    Sean
    Sa speram ca Achim va reusi sa faca din Barnette acelasi jucator care ne-a incantat in anii trecuti dupa actualul sezon slab din Liban.

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    oooo
    ce lot isi face Oradea. Bravo! Desi am spus in alte comentarii ca e f greu de castigat doua campionate consecutive, in momentul de fata prin valoarea lotului, continuitate si antrenor, Oradea e dupa parerea mea principala candidata la titlu. Sa vedem cum raspund U si Steaua. Alta echipa nu vad sa aiba forta sa se bata cu acestea 3.

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Revenitii
    Sa vedem daca acesti rebeniti se mai ridica la valoarea avuta inainte de a pleca. E valabil pentru toate echipele.

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca callycally :

    Zeno
    Foarte buna mutare pt Oradea... asta inseamna ca s a renuntat la Zeno?

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018)
    • bulcul:

      Da
      Oricum mi s-a parut Richard mai bun decat Zeno. Da-s pareri si impresii astea.

      cu 5 ani în urmă (27.07.2018)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Transferurile nu sunt gata la oradeni, mai urmeaza un 4 (repatriere) si un 5 roman, si un strain pe pozitie mica, pentru rotatie.

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oare
      Adică veți avea 8 străini plus Watson??? Pentru ce? Doar pentru Europa, unde poți pune 6 pe foaie.... Ca în România ca să joci cu Voluntari și Miercurea Ciuc poți să o faci și cu Gavrila.

      cu 5 ani în urmă (27.07.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Ce pozitie mica????
      Pentru pozitiile 1 si 2 adica coordonatori sunt deja transferati 4! Daca mai pui la socoteala ca ai si un tanar precum Fometescu tot pentru poziti 1,2 atunci consideram ca ai 5 jucatori pe 2 posturi. Poate sa mai vina un pivot roman bun si gata!

      cu 5 ani în urmă (27.07.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Oradea
    Eu tot zic de ceva vreme, la cum se conturează lotul lor, principala problema eu o văd în low post. Cu doar 2 jucători Denison și Valeika nu te poți prezenta în Liga Campionilor, poate în campionatul nostru să le meargă, deși... Dacă mai aduc un străin pe 4 5, vor avea 7 plus Watson, care in Europa e tot străin, intervine problema gestionării unui lot valoros. Iar să aduci pe Baciu sau Nicoară s-ar putea să nu fie de ajuns. Dar mai vedem...

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018)
    • bulcul:

      Cam asa
      Nu prea vad rostul a doi coordonatori de joc cu salariu mare, presupunand ca si kariniauskas s-a mai cochetat, in loc sa iei odata un pivot solid si atletic; sa ii poata face fata lui Diaz, Barro, Falker.

      Denison nu a avut un sezon deloc rau, mi s-a parut chiar mai bun decat in precedentele, dar si eu sunt de parere ca pentru Europa e deja prea slăbuț, desi are el alte atuuri. Valeika mi s-a parut din primul moment o umplurura acceptabila.

      cu 5 ani în urmă (28.07.2018)
    • bulcul:

      Continuare
      Noua ne-a cam lipsit de ceva vreme un coordonator si un pivot care sa se ridice la nivelul jucatorilor de pe pozitiile 2, 3, 4. Mi se pare ca ne bazam pe 2-3 jucatori vedete de pe pozitile astea, si ne iese. Acum ne-am armat bine si cu pozitia 1, dar mereu am visat la un pivot gen Barro in 2016/17.

      cu 5 ani în urmă (28.07.2018)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    FELICITARI!
    Sigur nu stim daca Barnette este sau poate ajunge in forma din sezonul trecut. S i mai mult sa ne rugam la Dumnezeu sa nu se accidenteze caci in ultimii doi ani a fost mult timp accidentat. Sigur ca acum Oradea arata bine la pozitiile inalte. Denison fabulos, probabil cel mai bun pivot din campionat dublat de Barnette care agil fiind poate recupera foarte multe mingi. Regret ca Zeno nu o sa mai fie in angrenaj preferandu-se un jucator ca si Kariniauskas. In alta ordine de idei sa nu ne mai luam dupa stiutorii care au scris ca Zeno ramane 100% fiind in negocieri "super avansate"!!!!!!!!!!

    cu 5 ani în urmă (27.07.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    La pândã
    Vom avea cine sa adune mingile in atac pe care nu le urmarea cel care arunca la cos.
    E un jucator la care îi plac aruncarile de aproape de panou. Cei sigur e sigur nu-i glumã.

    cu 5 ani în urmă (28.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!