Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette se desparte de CSM CSU Oradea din cauza problemelor medicale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.09.2018

CSM CSU Oradea a anunțat despărțirea prematură de Sean Barnette. Cele două părți au semnat de comun acord rezilierea contractului. Motivul plecării lui Sean Barnette înaintea startului de sezon este legat de o problemă medicală a americanului.

Sean Barnette a revenit în această vară la Oradea, după o experiență în Liban. În perioada petrecută în Asia sportivul a primit o lovitură serioasă la cap și are un cheag de sânge pe creier, după cum susșin sursele noastre. Din această cauză, Barnette are amnezii temporare care-l împiedică să se antreneze și să mai joace baschet.

Barnette s-a resimțit destul de serios în urmă cu câteva zile și a fost internat într-un spital din Oradea. Starea sa de sănătate s-a ameliorat, după cum anunță și site-ul oficial al clublui bihorean, lucru care îi va permite americanului să se întoarcă în țara natală.

În cariera sa, Sean Barnette a petrecut 4 sezoane în România. Două la U BT Cluj-Napoca și alte două la CSM CSU Oradea. El a reușit să câștige titlul național la Oradea în anul 2016. Sean Barnette a bifat 128 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin, partide în care a acumulat medii statistice de 13.4 puncte, 6.8 recuperări și 2.4 pase decisive.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Barnette
    Regret sa citesc astfel de știri. Regret pentru omul și jucătorul Barnette. Pana la urma sanatatea e inainte de orice. Sunt convins ca Oradea îi va găsi un înlocuitor pe măsură.

    cu 5 ani în urmă (14.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!