Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette și Branko Mirkovic au purtat-o pe CSM CSU Oradea spre primul succes în grupele BCL

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.11.2016

CSM CSU Oradea a reușit o victorie senzațională în fața lui Avtodor Saratov, prima în grupele Basketball Champions League. Formația antrenată de Cristian Achim a câștigat cu scorul de 96-85 partida desfășurată în Arena Antonio Alexe, iar jucătorii care au strălucit din formația gazdă au fost Sean Barnette și Branko Mirkovic.

Americanul Sean Barnette a fost cel mai bun marcator al partidei cu 27 de puncte. Pe lângă acestea, extrema a mai adăugat 8 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă dar și un turnover. Barnette a marcat 9 aruncări din 16 de la 2 puncte, 2 din 3 de la 3 puncte și 3 din 4 de la linia aruncărilor libere. În aproape 34 de minute petrecute pe parchet Sean Barnette a acumulat un indice al eficienței de 28 de unități.

Un index tot de 28 de unități la eficiență a înregistrat și Branko Mirkovic. Conducătorul de joc a petrecut doar 23 de minute pe parchet, timp în care a acumulat 21 de puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și o minge pierdut. Punctele lui Branko Mirkovic au venit în urma a 2/3 aruncări de la 2 puncte, 5/7 de la 3 puncte și 2/2 de la libere.

În partida cu Avtodor Saratov s-a mai reamrcat Muhamed Pasalic cu 15 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări, pentru un indice al eficienței de 15 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!