Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette: „Trebuie să mergem în Slovacia cu scopul de a executa ceea ce este necesar pentru a ne apropia calificarea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.09.2016

Sean Barnette, extrema celor de la CSM CSU Oradea a tras concluziile în cadrul unei conferințe de presă după succesul repurtat de echipa sa în meciul cu BC Prievidza. Americanul consideră că recuperările ofensive i-au apropiat pe bihoreni de victorie, iar pentru retur consideră că nu trebuie să se gândească la diferența din tur pentru că acesta poate fi ușor anulată:

„Am muncit din greu pentru a obține victoria. A fost un efort colectiv de care aveam nevoie având în vedere că am avut foarte puține informații despre adversar. După jocul acesta avem mai multe informații pe baza cărora putem pregăti mai bine jocul retur.

Sunt de părere că cele 21 recuperări ofensive au fost cheia jocului. Ele ne-au oferit mai multe posesii și oportunități de a marca. Am ținut mingea mai mult în atac. De-a lungul timpului am discutat foarte mult despre importanța recuperărilor ofensive, iar de această dată sunt de părere că cel puțin la acest capitol am făcut o treabă foarte bună.

Orice diferența poate fi anulată. Nimic nu îți dă garanții. Trebuie să mergem în Slovacia cu scopul de a juca, de a respecta planul de joc, de a executa ceea ce este necesar pentru a ne apropia calificarea. Nu trebuie să ne uităm la diferența de puncte, e greu să calculezi, mai ales că în această disciplină jocul oscilează foarte repede. Un factor important va fi prospețimea și modul în care reușim să ne recuperăm între aceste meciuri, mai ales că ne așteaptă și o călătorie lungă.

Eu nu am mai experimentat așa ceva în trecut. E foarte dificil să joci două meciuri de calificare în decurs de 48 ore și să călătorești între ele. Este o provocare pentru noi. Sunt însă de părere că vom fi pregătiți pentru această provocare.”

Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!