Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Denison: "Mă aștept să arătăm mai bine ca echipă"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.11.2013

Sean Denison, pivotul lui CSM Oradea, a vorbit înaintea meciului cu BC Timișoara, din etapa a 7-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin:

"Mă aștept, ca și la orice alt meci, să jucăm tare, să o facem colectiv și să arătăm mai bine ca echipă în ceea ce privește modul în care ne deplasăm pe teren și în ceea ce privește comunicarea în teren. Eu cred că în cazul în care jucăm la capacitate maximă nu vor fi probleme."

Întrebat cum s-a adaptat în baschetul românesc, Denison a precizat următoarele:

"Este o ligă competitivă. Sunt chiar surprins de nivelul ridicat al competiției. Sunt mulți jucători foarte buni, echipa bune și nu există o prăpastie între echipele de top și restul. În toate meciurile trebuie să te lupți și fiecare victorie are o semnificație deosebită pentru că te poate ridica în clasament. Sunt convins că toate echipele se vor îmbunătăți ca joc pe parcursul anului și meciurile vor deveni și mai competitive. Toate meciurile sunt importante."

Denison a vorbit și despre jocul său:

"Eu nu sunt mulțumit niciodată de felul în care joc. Recent nu am jucat prea bine sau nu m-am apropiat de nivelul la care mi-aș dori să performez. Există cu siguranță loc de îmbunătățiri în jocul meu."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!