Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Season high pentru Giani Zaharie

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
19.12.2017

giani zaharie season high

Giani Zaharie a fost principalul marcator al echipei sale în înfrângerea de aseară. CS Politehnica Iași a învins pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 84-66.

Meciul a fost unul echilibrat timp de 30 de minute, însă ultimul sfert le-a aparținut oaspeților. Cu Balogun și Keely în mare formă, elevii lui Tsirogiannis au reușit să se distanțeze și să câștige partida din sala Dinamo.

Giani Zaharie a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu 21 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +21. Pivotul a reușit, în cele 33 de minute jucate, să marcheze 5/6 de 3 puncte și 6/8 de la linia de libere.

În cele nouă etape ale LNBM, Zaharie a adunat o medie de 11.6 puncte, 4 recuperări și 2.1 pase decisive.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!