Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Season high pentru Justas Tamulis în victoria contra CS Dinamo Știința

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
05.12.2018

BC CSU Sibiu s-a impus în prima etapă a returului, scor 101-75.

Cu un joc constant, atât în apărare, cât și în atac, sibienii au decis soarta meciului încă din primul act, repriza a doua fiind doar o confirmare a diferenței de valoare dintre cele două formații, având in vedere și absențele de pe banca oaspeților.

Justas Tamulis a fost cel mai bun jucător al sibienilor, cu 25 de puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +24. Lituanianul a înscris 4/7 de la 2 puncte(57%), 4/5 din spatele semicercului(80%) și 5/6 de la linia de libere(83%).

Tamulis a adunat în această ediție a LNBM medii de 14.3 puncte, 1.1 recuperări și 1.7 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +11.3 pe meci.

Isaiah Philmore și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor principali, cu nu mai putin de 19 de puncte înscrise. Americanul a reușit 6/10 de 2 puncte(60%), 1/1 din spatele semicerului(100%) și 4/5 de la linia de fault(80%), la care a mai adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +20.

Philmore a adunat până în acest moment medii de 15.5 puncte, 4.9 recuperări și 0.9 pase decisive, pentru o eficiență de +16.5 pe meci.

Monyea Pratt a fost aproape de un triple double, cu 6 puncte, 10 recuperări și 8 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +20.

Americanul a adunat în această ediție a LNBM, medii de 12.4 puncte, 8.3 recuperări și 5.1 pase decisive, toate pentru o eficiență de 18.3 pe meci.

 

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!