Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Ghiţă: "Nu cred că găseam o modalitate mai bună să pierdem titlul"

totalbaschet.ro,

totalbaschet.ro,
01.06.2011

Marţi seară U Mobitelco BT Cluj-Napoca a reuşit să stopeze hegemonia formaţiei CSU Ploieşti, învingând-o cu scorul de 64-61 şi câştigând implicit titlul de campioană naţională a României. Pe site-ul oficial al formaţiei Ploieştene, csuasesoft.ro, este publicat un mesaj în care clubul CSU Ploieşti felicită echipa Clujului, urmat de o scurtă declaraţie a lui Sebastian Ghiţă:

CSU Asesoft felicita echipa Clujului pentru victoria din aceasta seara si pentru cucerirea titlului de campioana a Romaniei la baschet.
Sebastian Ghita: "Ma bucur sincer pentru echipa Clujului si pentru oamenii din acel oras. Nu cred ca gaseam o modalitate mai buna sa pierdem titlul."

Foto: Adevărul

2 comentarii la aceasta stire:
  • Pitagora :

    Nota
    10 pentru declaraţie, dacă e sinceră 100%!

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • dumars :

    Felicitari Sebastian Ghita
    Frumoasa declaratie. Daca tot pierzi, trebuie sa o faci cu fruntea sus. Meritele lui raman, sunt sigur ca va continua investitiile si sprijinul fata de echipa de baschet.

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!