Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Gleim, antrenorul lui Crailsheim, a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Sebastian Gleim, antrenorul lui Crailsheim, a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Astăzi, 26 octombrie, CSO Voluntari joacă al treilea meci din FIBA Europe Cup, deplasându-se pe terenul lui HAKRO Merlins Crailsheim, acolo unde SCM U Craiova a obținut o victorie importantă în etapa precedentă.

Până în acest moment, ilfovenii au un bilanț de 1-1, după o înfrângere cu SCM U Craiova și o victorie cu Norrkoping Dolphins. În schimb, nemții au două eșecuri, pierzând și cu oltenii, și cu suedezii.

„Urmează să jucăm al doilea meci din FIBA Europe Cup pe teren propriu împotriva unei echipe care este, probabil, cea mai puternică din grupa noastră. Îi știm pe Cotton și Moore din BBL. Mai presus de toate, trebuie să arătăm o mentalitate bună: să devenim mai buni, să jucăm mai bine și să fim mai rezistenți. Una peste alta, trebuie să ne recăpătăm concentrarea”, a declarat Sebastian Gleim, antrenorul lui Crailsheim, înaintea confruntării cu CSO Voluntari.

La scurt timp după publicarea avancronicii pe site-ul oficial al clubului, germanii au anunțat că Gleim a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și că a intrat în carantină. Prin urmare, adversara trupei lui Sașa Ocokoljic va fi condusă de Nikola Markovic și Daniel Herbert, antrenorii secunzi.

Confruntarea din Arena Hohenlohe va începe la ora 20:00 și va putea fi urmărită pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!