Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Ionescu și Nicolae Ciucă vor juca pentru CSM Miercurea Ciuc

Sebastian Ionescu și Nicolae Ciucă vor juca pentru CSM Miercurea Ciuc

Conform agenției care îi reprezintă, Sebastian Ionescu și Nicolae Ciucă vor juca pentru CSM Miercurea Ciuc. 

În stagiunea precedentă, Ionescu, fost component al naționalei României U20 care a câștigat Campionatul European Div B de la Oradea, a jucat două meciuri în LNBM, pentru Athletic Constanța și a adunat medii statistice de 4 puncte, 1 recuperare și 1,5 pase decisive. Stagiunea 2019/2020 l-a găsit pe Ionescu în Regionalliga (liga a 4-a din Germania) în echipamentul lui Aschersleben Tigers. Alături de echipa germană, fostul internațional a adunat 19 prezențe și a avut medii statistice de 13.8 puncte, 2.5 recuperări, 1.7 pase decisive, 1.5 intercepții și 7.8 la eficiență în 24.1 minute pe partidă.

De-a lungul carierei, combo guard-ul a îmbrăcat și echipamentele lui CSM Oradea, SCM Craiova, Universitatea Cluj și CS Dinamo București. 

Nicolae Ciucă vine după un sezon petrecut la CSM Focșani. Pivotul, cu o înăltime de 2,01m, a strâns medii statistice de 2,4 puncte și 1,3 recuperări în cele 21 de partide jucate în maioul echipei din Vrancea. Cel mai bun meci făcut de Ciucă în stagiunea 2020/2021 s-a consemnat chiar pe terenul campioanei României, U-BT Cluj-Napoca, când a adunat 8 puncte și 3 recuperări pentru un indice de 9 unități la eficiență. 

Aceștia sunt primii jucători autohtoni anunțați de formația din Harghită, care l-a pierdut în această vară pe Vlad Corpodean, jucător ce a decis să își continue cariera la Athletic Constanța. 

*foto: Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!