Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Pușcașu se alătură lui SCM U Craiova

Șerban Pușcașu se alătură lui SCM U Craiova

SCM Universitatea Craiova a anunțat în cursul zilei de sâmbătă, 9 septembrie, transferul tânărului baschetbalist Șerban-Paul Pușcașu, acesta urmând să facă parte din lotul alb-albaștrilor în următorul sezon.

Pușcașu, în vârstă de 17 ani, sosește de la ABC Leii București. El poate evolua pe poziția 4 și este înalt de 2,02 metri, după cum notează clubul din Bănie.

Tânărul se alătură unei liste pe care se regăsesc Amedeo Casale, Alex Agapie, Matt Freeman, Vitaliy Zotov, Nik Dragan, Milan Milovanovic și Javon Greene, toți fiind aduși în această vară. În plus, sub comanda lui Vitaly Stepanovski se vor regăsi George Blaj-Voinescu, Bogdan Țîbîrnă și Giordan Watson.

Oltenii vor participa în perioada 10-11 septembrie la Memorialul Elemer Tordai de la Sibiu, în prima partidă urmând să se dueleze cu CS Vâlcea 1924 (10.09, ora 17.00). Ulterior, alb-albaștrii vor avea un ultim meci de pregătire în funcție de rezultatul obținut în disputa cu gruparea din Zăvoi.

SCM U Craiova o să debuteze pe teren propriu în mod oficial în campania 2023/2024, „Leii Băniei” fiind gazdele grupei D din Cupa României. La acel turneu de calificare din perioada 15-17 septembrie vor participa și SCM Timișoara, respectiv CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Facebook Baschet Club Leii

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!