Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere a avut o întâlnire cu reprezentanții Peluzei Toni Alexe

Șerban Sere a avut o întâlnire cu reprezentanții Peluzei Toni Alexe

CSM CSU Oradea își va începe miercuri, 18 octombrie, aventura în FIBA Europe Cup, iar primul meci se va desfășura pe teren propriu, în compania lui Patrioti Levice, campioana en-titre a Slovaciei.

Bihorenii se află într-o perioadă complicată, iar aceasta a devenit și mai dificilă după ce luni, 16 octombrie, Peluza Toni Alexe a anunțat că va absenta de la duelul cu Patrioti Levice din FIBA Europe Cup.

Conform site-ului oficial al lui CSM Oradea, astăzi, 17 octombrie, Șerban Sere, directorul clubului, a avut o întâlnire cu reprezentanții galeriei. Iată comunicatul vicecampioanei României:

„Directorul CSM Oradea, Șerban Sere, a avut o întâlnire cu reprezentanții Peluzei Toni Alexe în cursul zilei de marți (17.10) pentru a discuta pe marginea anumitor aspecte ce țin de relația dintre suporterii echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea și componenții echipei. S-a convenit de la bun început că primează binele echipei, iar acest lucru este posibil printr-o relaționare bună și respect reciproc.

Discuția a pornit de la ideea că toate părțile implicate în viața echipei de baschet doresc un parcurs cât mai bun din punct de vedere al rezultatelor, precum și un nivel de spectaculozitate ridicat în jocul echipei, standardul fiind ridicat de-a lungul anilor de formulele în care a evoluat CSM CSU Oradea. În prezent există anumite aspecte care împiedică echipa să se exprime la nivelul așteptărilor și implicit la nivelul valorii intrinseci a grupului. O parte a motivelor pentru care jocul și implicit rezultatele nu se ridică la acest nivel țin fără îndoială de problemele medicale, lucru greu spre deloc de controlat în detaliu.

Componenții echipei, incluzând jucătorii, alături de staff-ul tehnic, respectiv ceilalți factori din preajma echipei de baschet, sunt preocupați de situația actuală și doresc o redresare cât mai rapidă a ei, atât prin modul în care se exprimă echipa în mod colectiv, cât și prin prisma rezultatelor. Fără îndoială toate părțile își doresc un scenariu pozitiv, cu jocuri spectaculoase și victorii înlănțuite, dar în viața unei echipa intervin și momente dificile. Actualul este unul dintre ele, dar cu sprijinul suporterilor, echipa a găsit resurse să obțină anumite victorii care pot ajuta la moralul echipei.

Conducerea clubului dă asigurări tuturor suporterilor că jucătorii apreciază, eforturile depuse, implicarea și pasiunea Peluzei Toni Alexe, precum și a tuturor suporterilor echipei, chiar dacă în anumite momente aceștia nu reușesc să o arate sau să o exprime așa cum trebuie. Niciun component al echipei nu dorește să jignească vreun suporter sau să-l facă să se simtă neapreciat. Din contră, sportivii își doresc să aibă și să simtă că sunt împinși de la spate de public, iar Peluza Toni Alexe este cea care impulsionează suporterii prezenți la meciurile echipei CSM CSU Oradea.”

Deocamdată nu este clar dacă Peluza Toni Alexe a revenit asupra deciziei și va fi prezentă la meciul de miercuri sau nu. Confruntarea va începe la ora 19:00 și va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 3.

*foto: Facebook – CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sean Barnette :

    Galeria
    Poate un pic exagerata decizia galeriei de a boicota meciul. Da, echipa nu joaca cum a jucat sezonul trecut, da avem nemultumiri cu privire la valoarea anumitor jucatori pastrati in lot sau dintre cei noi. Totusi, sa fim realisti ca atat s-a putut face in conditiile bugetului de anul acesta, care inteleg ca s-a subtiat. Consider ca trebuie sa sustinem echipa in special in astfel de momente. Sper membrii galeriei sa revina asupra deciziei.

    cu 7 luni în urmă (18.10.2023) Raspunde
  • Ricardo :

    CSM ORADEA
    Echipa orădeană de anul acesta nu pare una rea deloc dar totuși conducerea a făcut o mare greșeală pastrandu-l pe Markovic. Pe de alta parte nici FREEMAN nu este pivotul care sa încânte prea mult. Foarte puternic dar mult prea imobil. Îmi aduce aminte de un alt pivot pe care-l consideram bun dar a fost mult sun așteptări, Gavrilovic! Ratarea calificării în BCL este cea mai frustranta ot fani , mai mult decât atât acea înfrângere în fata Clujului este mult prea dureroasa ca sa poți trece cu ușurință peste ea!

    cu 7 luni în urmă (18.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!