Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Am realizat unul din obiectivele acestui sezon: accederea în Final Four-ul Cupei României"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.12.2011

Aşa cum a anunţat site-ul Total Baschet în urmă cu câteva zile, CSM Oradea este prima echipă calificată în careul de aşi ai Cupei României. Acest lucru a fost posibil datorită retragerii echipei CS Otopeni şi imposibilitatea de a fi înlocuită de SCM U Craiova, formaţie ce a pierdut cu gruparea ilfoveană în prima manşă a competiţiei.

Mai citiţi şi:

CSM Oradea este prima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României

Într-o declaraţie acordată site-ului bihon.ro, Şerban Sere afirmă că se bucură că a fost îndeplinit unul dintre obiectivele impuse în acest sezon: accederea în Final Four-ul Cupei României. De asemenea managerul clubului bihorean speră şi la o semifinală de campionat.

Mă bucur că am reuşit să realizăm unul din obiectivele acestui sezon, accederea în turneul Final Four al Cupei României şi implicit disputarea unei semifinale, chiar dacă acest lucru s-a petrecut în urma retragerii echipei din Otopeni. Sunt sigur că am ne-am fi calificat şi dacă am fi disputat cele două meciuri în teren cu CS Otopeni. Poate reuşim să disputăm o semifinală şi în campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!