Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Cred că seriozitatea acestui club l-a făcut pe Bogdan să aleagă Oradea"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2011

În urmă cu aproximativ douăzeci de minute CSM Oradea a obţinut semnătura lui Bogdan Ţibîrnă, fostul jucător al echipei CS Otopeni. În vârstă de 20 de ani, sportivul originar din Iaşi a semnat pentru o perioadă de un sezon şi jumătate.

Pentru a afla mai multe informaţii site-ul nostru a stat de vorbă cu Şerban Sere, care a afirmat că treansferul lui Ţibîrnă la Oradea este un cadou de Crăciun fanilor echipei din Oradea. De asemenea managerul formaţiei orădene opinează că seriozitatea clubului de pe malul Crişului Repede l-au determinat pe sportiv să aleagă Oradea.

Bogdan Ţibîrnă a semnat cu Oradea ...

Da, suntem foarte bucuroşi pentru acest transfer şi sperăm să fie unul reuşit din toate punctele de vedere. Doresc să mulţumesc în mod special sponsorului echipei, domnul Gheorghe Vajai, cel care a făcut posibil acest transfer. Se poate considera că este un cadou de Crăciun pentru toţi fanii noştri, care au fost alături de echipă pe tot parcursul sezonului, un cadou pe care îl merită pe deplin.

Pe cât timp a semnat ?

A semnat până la finalul sezonului 2012/2013.

Ce credeţi că l-a determinat pe Bogdan să aleagă Oradea în detrimentul altor echipe ?

În primul rând eu cred că seriozitatea acestui club l-a făcut pe Bogdan să aleagă Oradea. În al doilea rând cred că a dorit să lucreze cu antrenorul nostru, Cristian Achim, iar în al treilea rând eu cred că a văzut o posibilitate de a evolua din punct de vedere profesional.

Când se va alătura lotului orădean ?

Va ajunge în Oradea la începutul lunii ianuarie şi va intra în programul echipei. Bineînţeles că obiectivele noastre cu el în echipă vor fi din ce în ce mai mari în viitorul ce urmează.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Beni :

    Multumim
    Multumim pentru cadou.
    Sincer eu speram sa vina.

    Craciun fericit la toata lumea !

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde
  • Beni :

    Multumim
    Multumim pentru cadou.
    Sincer eu speram sa vina.

    Craciun fericit la toata lumea !

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    FELICITARI !!!
    Multimim Gheorghe Vajai !
    Hai CSM Oradea !
    Sarbatori fericite !

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde
  • Khan :

    Bravo
    Serban Sere = un profesionist adevarat.

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde
  • radu79 :

    Excelent!
    Echipa frumoasa la noi la Oradea, ne aduce aminte de Dinamo Oradea...cu Serban fundas...sper sa ramana la fel de profesionisti si sa nu intre in polemici si discutii. Clar ca aasa vine si performanta adevarata!

    Sarbatori Fericite echipei si fanilor!

    cu 12 ani în urmă (23.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!