Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Dacă aveam o singură victorie în plus puteam fi pe primul loc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.04.2012

CSM Oradea înregistrează cea mai bună clasare din scurta istorie a clublui. Formaţia pregătită de Cristian Achim a terminat pe locul 5 la finele sezonului regulat şi va întâlni pe CSU Ploieşti în primul tur al playoff-ului.

Total Baschet a luat legătura cu managerul Şerban Sere care ne-a declarat că este mulţumit de prima parte a sezonului. Întrebat de şansele echipei sale înaintea confruntării cu gruparea vicecampioană, Sere afirmă că prahovenii sunt favoriţi.

Sunteţi mulţumit de clasarea la finele sezonului regulat ?

Sigur că sunt mulţumit. Mă pot declara chiar foarte mulţumit de tot ceea ce am realizat, din mai multe puncte de vedere. În primul rând pot să spun că poziţia în clasament este cea mai bună din istoria scurtă a clubului. În altă ordine de idei mă bucur că am adus foarte multă lume la sală şi de asemenea că am obţinut, în acest sezon, cel mai mare număr de victorii în sezonul regulat. Totodată sunt mulţumit de emulaţia care este în oraş referitor la fenomenul baschetbalistic de aceea pot să spun că este o poziţie care ne onorează şi care ne obligă în viitor.

Regretaţi ceva din acest sezon regulat ?

Sigur că dacă aveam o singură victorie în plus puteam fi pe primul loc însă eu cred că trebuie să fim obiectiv şi să vedem că am câştigat unele meciuri cu noroc. Cred că este o clasare conform cu valoarea echipei noastre, cu toate că se putea chiar mai mult.

Ce părere aveţi despre confruntările cu CSU Ploieşti ? Vă faceţi ceva speranţe ?

Este un adversar care porneşte cu prima şansă. Spun asta datorită valorii lotului, datorită tradiţiei, dar şi a faptului că au disputat multe finale şi au câştigat o mare parte dintre ele. De aceea Asesoftul porneşte în mod cert ca şi favorită, însă ne vom vinde foarte scump pielea şi nu vom pleca de dinainte învinşi.

Care sunt, procentual, şansele Oradiei ?

Îmi este greu să dau un pronostic de acest gen, dar noi cu siguranţă vom pleca la luptă cu şanse egale, cel puţin înaintea acestei confruntări, iar pe parcurs se va dovedi cine se va merita să meargă mai departe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!