Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Dorim să ne înscriem în Liga Europei Centrale"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.06.2011

Aflată la cel mai bun sezon de la promovarea în Divizia A masculină de baschet, ce a avut loc acum 5 ani, conducerea clubului CSM Oradea are gânduri mari. Managerul formaţiei bihorene, Şerban Sere, crede că în anii ce vin echipa de pe malul Crişului Repede va putea ataca titlul avându-i ca exemplu pe cei de la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca. Într-o declaraţie acordată televiziunii locale TVS, Sere a afirmat faptul că în acest moment echipa antrenată de Cristian Achim este pe drumul cel bun.

Când am intrat în acest program ne-am propus să obţinem rezultate cât mai bune. În acest moment eu cred că suntem pe drumul cel bun iar finalitatea ar fi un titlu sau mai multe, care ar încununa munca noastră.

De asemenea managerul Oradiei a afirmat că îşi doreşte ca echipa să evolueze sezonul viitor într-o competiţie europeană, vizată fiind Liga Europei Centrale.

Dorim să ne înscrie în Liga Europei Centrale însă totul depinde de bugetul nostru, dar şi de seriozitatea competiţiei. Sezonul trecut o serie de echipe s-au retras de-a lungul desfăşurării competiţiei. Dacă pe mine mă întrebaţi, sigur că ne-am dori acest lucru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!