Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere explică întâlnirea cu Mircea Șerban

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.05.2016

Șerban Sere, managerul lui CSM CSU Oradea, a explicat imediat după meciul 4 al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin întâlnirea pe care a avut-o în ziua jocului cu Mircea Șerban, arbitrul confruntării. Oficialul orădean a oferit o scurtă declarație pentru Total Baschet în care a spus că întâlnirea cu arbitrul a fost una întâmplătoare și doar s-au salut, cunoscându-se de multă vreme:

„Nu vreau să comentez foarte multe. Vă spun doar că ne cunoaștem de mult timp, am jucat baschet împreună, iar tatăl lui a fost sponsor la Pitești când evoluam eu acolo. Dacă ne-am întâlnit, ce era să fac, să-i întorc spatele?”

Șerban Sere și Mircea Șerban au fost surprinși pe o teresa din Târgu Mureș chiar în ziua meciului 4 din finala LNBM dintre BC Mureș și CSM CSU Oradea. Pe adresa site-ului au sosit o mulțime de mesaje cu fotografii avându-i pe cei doi în prim plan.

AICI puteți citi știrea inițială referitoare la întâlnirea dintre Șerban Sere și Mircea Șerban.

foto: Csaba Toth

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    Si?
    Pe cine interesează? Iar incepeti cu stiri de can-can?
    Normal ca sunt prieteni! Lumea baschetului e mica, toti se stiu intre ei si inevitabil se leaga prietenii.
    Anul acesta invinge baschetul! Hai BC Mures,Hai Csm Oradea!

    cu 7 ani în urmă (31.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Hai Bc Mures
    Prieteni, prieteni, dar nu te întâlnești, " întâmplător ", in ziua meciului, la o terasa oarecare, care nici măcar nu e in apropierea locului de cazare. Nu e etic! Si, vb aia: unde erau celelalte persoane din anturajul lor? Cum de erau doar ei 2..... ?

    cu 7 ani în urmă (01.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!