Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "La ora actuală Hunt este jucătorul cu cel mai bun CV din campionatul României"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.08.2012

CSM Oradea s-a reunit la începutul acestei săptămâni, iar miercuri a plecat spre Debrecen, acolo unde este programat primul stagiu de pregătire ce se va desfăşura pe durata a 10 zile. În cursul zilei de azi, odată cu sosirea lui Jeremy Hunt, Cristian Achim îi va avea la dispoziţie aproape întreg lotul, excepţie făcând Bogdan Ţibîrnă şi Lazar Laszlo.

Într-o declaraţie acordată site-ului bihon.ro, Şerban Sere a declarat că are mari aşteptări de la Hunt.

„Hunt este la ora actuală jucătorul cu cel mai bun CV din campionatul României. Sperăm să confirme şi să devină un titular în echipa noastră”, a spus Sere.

În ceea ce-l priveşte pe Stefanovic, managerul bihorenilor îl caracterizează ca fiind un jucător serios.

„Stefanovic a fost timp de patru ani căpitanul echipei din Piteşti. Este un jucător foarte serios, cu un randament bun în jocul defensiv, fiind un recuperator remarcabil”

După stagiul de pregătire de la Debrecen bihorenii vor continua antrenamentele la Oradea.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexknicks :

    CV
    La CV-ul acesta se referea? http://www.commercialappeal.com/news/2012/may/07/former-memphis-tiger-jeremy-hunt-charged-domestic/

    cu 11 ani în urmă (10.08.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    mai sa fie!
    Buni sunteti, daca acest cel mai bun CV din campionat trebuie sa confirme ceva sa ajunga titular. Oare antrenorul Achim ce parere are despre titularii jocului de baschet? Stimabile, ca de atatea ori, ai dat cu oistea in gard.

    cu 11 ani în urmă (11.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!