Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Pesic şi Lupusavei sunt jucători de reală valoare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.06.2011

Milos Pesic şi Silviu Lupusavei sunt primele achiziţii ale formaţiei CSM Oradea, achiziţii ce au fost anunţate în exclusivitate de către site-ul totalbaschet.ro . Într-o declaraţie acordată televiziunii locale TVS Oradea, Şerban Sere, managerul grupării de pe malul Crişului Repede a afirmat faptul că antrenorul Cristian Achim i-a dorit pe cei doi.

În primul rând antrenorul şi-a dorit aceşti jucători. Noi i-am monitorizat de mai mult timp, sunt doi jucători de reală valoare cu care ei cred că vom face o figură frumoasă în următorul campionat.

Conform sursei mai sus amintite Milos Pesic îl va înlocui pe Andelko Mandic deoarece sârbul ce a evoluat în ultimele două sezoane pentru CSM Oradea are probleme medicale după operaţia de la genunchi, recuperarea decurgând greu iar şefii CSM-ului nu au iniţiat negocieri cu el. Sere a adăugat următoarele:

Aceşti doi jucători şi-au dorit întradevăr să joace pentru Oradea pentru că, după cum am mai repetat, Oradea este o echipă serioasă care îşi propune obiective îndrăzneţe pentru nou sezon şi cei doi jucători nu au ezitat să semneze cu noi.

5 comentarii la aceasta stire:
  • dunkerul :

    Silviu = de reala valoare????
    Nu stiu cum se poate ca Silviu sa fie un jucator ,,de reala valoare '' ? E inca un copil a lui Achim , incet incet se aduna lotul de la Valcea , cine e urmatorul transfer? Isleam Shenai???? ar fi ceva . Hai Oradea ! Macar se face div B unde jucatorii cum ar fi Lazar , Hora , Pascu , Torok , Mate si restu o sa primeasca si ei ceva minute .

    cu 12 ani în urmă (18.06.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    Lupusavei
    D-le manager !!! Chiar crezi ce spui? Chiar crezi ca toti suntem prosti? Cine poate fi tampitul care sa-l monitorizeze pe Lupusavei.Asta ar fi buna pentru bancul cu :Stiti care e culmea rabdarii sau a prostiei? Raspuns:sa-l monitorizezi pe.... http://www.frbaschet.ro/jucatori/silviu-lupusavei

    cu 12 ani în urmă (18.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    decizie gresita
    si dupa parerea mea referitor la lupusavei. oradea are tineri, de perspectiva care vor face banca datorita decestei alegeri. asa cum au spus si cei de mai sus, jucatorii citati au potential iar acum sunt dati la o parte. dar la achim, ca e decizie buna ca e proasta, cand ii intra ceva in cap greu da inapoi chiar daca e o greseala.

    cu 12 ani în urmă (18.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    suplimentar
    am crezut ca are si sere ceva de spus daca e presedinte, cand antrenorul o ia la vale. in privinta deciziei asteia, mie imi pare iratinala. 2-3 din cei citati de dunker sunt mai constanti ca lupusavei. pistabacsy multumim pentru link. e relevant si cine il deschide nu mai are ce comenta.

    cu 12 ani în urmă (18.06.2011) Raspunde
  • Vdcnsrg :

    Mandic
    Nu se stie, mai sunt sanse sa revina la Oradea. Chiar ar fi o mare pierdere daca ar pleca

    cu 12 ani în urmă (19.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!