Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Putem să câştigăm măcar un meci la Ploieşti"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.04.2012

În această dupămasă, la Arena Antonio Alexe, a avut loc o conferinţa de presă premergătoare jocului de la Ploieşti, dintre CSM Oradea şi Asesoft. La întrunirea cu presa au fost prezenţi Cristian Achim, Florin Birta şi Şerban Sere.

Managerul echipei orădene a făcut o scurta recapitulare a primei parţi a sezonului subliniind faptul că echipa se află pe un drum ascendent.

Sunt mulţumit de această primă parte a sezonului în care am stabilit mai multe recorduri. Printre acestea se numără şi afluenţa publicului ceea ce pentru mine este o satisfacţie foarte mare. Aş mai spune că în acest sezon am obţinut acelaşi număr de victorii câte au înregistrat campioana şi vicecampioana de anul trecut, Clujul şi Ploieştiul, ceea ce nu este puţin lucru. A fost pentru prima oară, după mulţi ani, în care am învins echipa din Mediaş. Bineînţeles nu putem uita participarea din Final Four, unde nu doar că am participat am şi ocupat locul 3. Aceste lucruri nu s-ar fi putut obţine fără un sprijin din partea Primăriei Oradea cât şi sponsorilor noştri care în acest sezon au fost alături de noi. Din acest punct de vedere nu i-am dezamăgit şi sunt foarte fericit pentru acest lucru. Nu aş omite că sezonul acesta am avut şi o echipă de Divizia B care a avut rezultate bune cât şi o nouă selecţie la o grupă de copii născuţi în 2003 şi 2004. Ne aflăm pe un drum ascendent, cred că acesta este doar începutul şi promitem că în ceea ce urmează, atât în playoff cât şi în următoare sezoane, să continuăm pe acelaşi drum ascendent.

Despre meciul cu CSU Ploieşti, Şerban Sere spune că echipa nu va merge la tăiere ci îşi doreşte cel puţin o victorie în Sala Sporturilor din Brazi.

Referitor la meciul cu Asesoft doresc să vă spun un singur lucru: să nu credeţi că vom merge acolo ca şi victime deşi sunt convins că toată lumea dă ca favorită pe echipa din Ploieşti. Ca tradiţie şi valoare a lotului ei sunt favoriţi însă pe teren nu aceste două lucruri joacă ci forma de moment şi valoarea intrisecă a unei echipe. Eu cred că putem să dăm o replică pe măsură şi să câştigăm măcar un meci la Ploieşti pentru a oferi o satisfacţie publicului orădean care merită acest lucru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!