Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Șere, reacție după plângerea făcută de CSU Sibiu: „Tare mi-e să nu fie un alibi înaintea meciului direct”. Exclusiv

Șerban Șere, reacție după plângerea făcută de CSU Sibiu: „Tare mi-e să nu fie un alibi înaintea meciului direct”. Exclusiv

Derby-ul de sâmbătă dintre CSU Sibiu și CSM CSU Oradea va fi unul plin de intrigi, după ce sibienii au decis să depună o plângere față de faptul că FRB a schimbat regula privind jucătorii naturalizați pe parcursul actualului sezon.

Sub semnătura președintelui clubului, Horațiu Floca, sibienii acuză că omologul orădean, Șerban Sere, alături de antrenorul federal Claudiu Fometescu ar fi trebuit să se abțină în ceea ce privește votul pentru schimbarea regulamentului, în favoarea lui Kris Richard și Giordan Watson, ambii jucători ai CSM CSU Oradea. (DETALII AICI)

Site-ul nostru l-a contactat pe oficialul bihorenilor, pentru a-i cere opinia cu privire la acuzele aduse de CSU Sibiu:

Doream să vă întreb dacă ați văzut plângerea celor de la CSU Sibiu și dacă îmi puteți oferi o opinie?

- Am văzut plângerea lor. Pot să vă spun că sunt îndepărtiți să facă orice plângere doresc ei împotriva oricărui aspect. Este dreptul lor. Pot să spun că acea plângere nu înlocuiește raportul de forțe și valoarea dintre echipe și tare mi-e să nu fie un alibi înaintea meciului direct. Le doresc succes și mai multe nu am ce comenta.

Ei spun că trebuia să vă abțineți la vot, pentru că erați direct implicat...

- Nu sunt foarte bine informați, îmi pare foarte rău pentru că domnul Horațiu Floca era la fața locului. Era vorba despre acțiunea unor persoane fizice, nu a clubului CSM CSU Oradea. Drept urmare consider că aveam dreptate pentru că era vorba, repet, de acțiunea a două persoane fizice (n.r. Giordan Watson și Kris Richard).

Plângerea lor îl implică și pe antrenorul federal Claudiu Fometescu în speță. Cum vi se pare acest lucru?

- Nu comentez, pentru că nu cred că ei ar avea competența să știe cine și cum are drept de vot. Cu atât mai puțin eu. Există un jurist al FRB și dacă s-a considerat că el (n.r. Claudiu Fometescu) are drept de vot, înseamnă că așa este. Dar nu este aceasta problema mea.

Un cuvânt înaintea meciului de sâmbătă. Cum vi se pare actuala echipă a Sibiului și ce așteptări aveți de la acest meci?

- Nu pot să îmi formez o opinie. Sunt specialiști acolo la Sibiu, foarte mulți, care își pot da cu părerea despre echipa lor. Tot ceea ce îmi doresc este ca cine este mai bun să câștige.

Partida dintre BC CSU SIbiu și CSM CSU Oradea se joacă sâmbătă, 4 ianuarie 2020, de la ora 19:00. Meciul va putea fi urmărit și pe Digi Sport 2.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Oare
    Daca cei doi jucatori in speta, apartineau de U, Sibiu sau orice alta echipa tot ca persoana fizica ar fi vazut aceasta votare? Intreb pentru un prieten🤷‍♂️

    cu 4 ani în urmă (04.01.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ereticus :

    Naturalizați
    Printre criteriile de obținere a cetățeniei române se numără și cunoașterea limbii române.... Sunt curios dacă cei doi știu mai multe cuvinte în română (și nu mă refer la româna lui madame ex prim sinistru) decât Petrică de prin Ardeal! PS sunt doar puțin ironic, până la urmă cred că noi, la Cluj putem trăi cu situația asta dar din păcate alte cluburi vor fi afectate!
    PS 2 probabil că de la anul se vor schimba din nou regulile legate de români și numărul de străini......

    cu 4 ani în urmă (04.01.2020)
    • CSM CSU Oradea Black_Mamba:

      Watson
      Unii au invatat romana cat erau la Cluj :)

      cu 4 ani în urmă (07.01.2020)
    Raspunde
  • uplifter :

    Dl Sere
    Cea mai tare asta: acțiunea a doua persoane fizice! Ce a uitat sa adauge, doua persoane fizice plătite de clubul pe care îl păstorește dansul.
    @ ereticus: când Oradea va mai aduce un jucător de valoare și va juca cu 8 străini, nu cred ca vom mai fi asa confortabili nici noi la Cluj.

    cu 4 ani în urmă (04.01.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    parere
    In primul rand, pentru mine ca simplu spectator si telespectator, iubitor de baschet, ar trebui eliminata orice regula care protejeaza bastinasii!!! Eu vreau baschet, nu turca si bambilici ori sa vad diversi impiedicati care trebuie sa-mi strice placerea de a privi un meci, doar pt ca sunt autohtoni!! O mare porcarie treaba cu romanii!!! De ce nu suntem sinceri si recunoastem ca natia noastra nu prea are treaba cu sportul asta!??! Si romanii sa joace doar daca merita!!!

    cu 4 ani în urmă (04.01.2020) Raspunde
  • Venus :

    Problema
    Problema baschetului romanesc este ca nu a reusit dupa 20 de ani sa se "privatizeze"
    Daca cluburile ar fi private nu ale primariilor atunci ar putea sa joace pe banii lor cu ce americani, sarbi si bulgari is doresc
    Atata timp cat sifoneaza banii nostrii din taxe si impozite, prin lege trebuiesc obligati sa foloseasca numai jucatori romani.
    Daca au aport de bani publici nu pot avea jucatori straini.
    Asta e regula care va privatiza baschetul si va aduce rezultate.
    Echipele potente private pot aduce pe bani privati cati straini isi doresc si pot face performante internationale.
    Echipele care traiesc cu bani publici - doar jucatori romani.
    Asa banii publici se vror duce cum e firesc pentru dezvoltarea sportului romanesc cu rezultate la echipele nationale, iar banii privati pentru performantele dorite de patronii lor.
    Singura solutie!
    Sa nu comentati ca nu sunt bani privati.
    Banii privati nu sunt acum pentru ca nu vir sa se amestece in cloaca creata cu banii publici sigonati. Asta e buba.
    Altfel o sa ne prostim in mocirla asta cu sifonare, parandarat si rezultate de toata jena atat la nationala cat si la nivel de cluburi la nesfarsit.
    Ce mare baschet or vedea unii in campionatul asta plin de jucatori de import expirati sau care joaca oribil doar pentru statisticile lor. Si vai de statisticile lor.
    Liderii straini din LNB au statistici de te apuca rasul daca nu ar fi de plans.
    Jale pe banii nostrii din taxe si impozite!

    cu 4 ani în urmă (06.01.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!