Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Singura problemă este cea de a-i alege pe cei 4 străini"

Alin Bistran

Alin Bistran
16.02.2012

Joi dupămasă, la Primăria din Oradea a avut loc o conferinţă de presă premergătoare Final Four-ului Cupei României. La această întrevedere a participat atât preşedintele CSM, Florin Birta, cât şi managerul Şerban Sere, ultimul afirmând că singura problemă a echipei, la ora actuală, este de a decide care jucător străin va rămâne vineri pe bancă.

Tot lotul este apt pentru întâlnirea cu Timişoara din semifinalele Cupei României. Fiecare jucător încearcă să dea tot la antrenamente. Este o şansă unică, pentru unii dintre ei, de a juca în Final Four-ul Cupei României. Singura problemă este de a alege cei 4 străini pe care avem voie să îi punem pe foaia de joc. Nu cred că e cineva avantajată de acest sistem cu 4 străini în meciurile din cupă deoarece toate participantele din semifinale au cel puţin 5 străni în lot. Echipa noastră este foarte bine pregătită şi vrea să obţină un rezultat bun.

Întrebat despre partida cu Timişoara, Sere afirmă că Oradea nu va merge să facă doar act de prezenţă.

Partida cu Timişoara va fi dificiă, dar nu vom merge să facem act de prezenţă chiar dacă echipa de pe Bega este, cel puţin, favorita hârtiei datorită parcursului bun din campionat. Ne-am fi dorit să jucăm în faţa suporterilor sau cel puţin în faţa unei audienţe mai mari deoarece baschetul este un sport spectaculos. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!