Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: „Sper ca mai multe echipe să își creeze obiective mărețe pentru că doar împreună putem fi mai buni”

Șerban Sere: „Sper ca mai multe echipe să își creeze obiective mărețe pentru că doar împreună putem fi mai buni”

În cadrul unui interviu acordat pentru radiotimișoara.ro, Șerban Sere s-a arătat mulțumit de nivelul de competivitate al LNBM din acest sezon. 

În condițiile în care înaintea ultimului turneu din această stagiune, clasamentul poate suferi modificări destul de mari (cu excepția locui 1, adjudecat deja de U-BT Cluj), președintele lui CSM Oradea a declarat: 

[ad[

Acesta este un lucru îmbucurător pentru baschetul românesc, pentru nivelul de combativitate și competivitate al ligii. Eu sunt foarte fericit că apar astfel de echipe, e bine să apară cât mai multe. Să fie o ligă în care orice se poate întâmpla pentru că astfel crește nivelul de atractivitate și atât sponsorii, cât și televiziunile își vor îndrepta atenția spre o astfel de ligă. 

Eu sper ca prin acest prim pas făcut de noi, prin rezultatul din cupele europene, să fie un imbold pentru toate echipele din România. Sper ca mai multe echipe să își creeze obiective mărețe pentru că doar împreună putem fi mai buni. 

CSM Oradea mai are de disputat trei partide în cadrul sezonului regulat al LNBM. Proaspăta medialitată cu bronz în FIBA Europe Cup se luptă pentru locul 2 în clasment cu BC CSU Sibiu și câștigătoarea Cupei României, CSO Voluntari. Trupa antrenată de Cristian Achim are nevoie de trei victorii sau de două victorii și o înfrângere a lui BC CSU Sibiu pentru a încheia sezonul regulat în spatele rivalilor de la U-BT Cluj-Napoca. 

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!