Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4 - Șerban Sere: „Statutul dobândit și rezultatele obținute de-a lungul ultimelor sezoane ne obligă”

F4 - Șerban Sere: „Statutul dobândit și rezultatele obținute de-a lungul ultimelor sezoane ne obligă”

Final Four-ul Cupei României la baschet masculin se apropie de start. 

Șerban Sere a prefațat participarea campioanei României la turneul găzduit de Sala Horia Demian din Cluj-Napoca. În declarațiile date pentru site-ul oficial al clubului bihorean, directorul CSM Oradea se arată optimist în ceea ce privește șansele echipei sale, de asemenea acesta face apel la susținerea publicului și îi îndeamnă pe fanii orădeni să facă deplasarea la Cluj. 

Mergem încrezători la Cluj-Napoca pentru turneul final al Cupei României la baschet masculin. Vom da totul pentru a câștiga trofeul, am convingerea că toți componenții echipei conștientizează importanța acestui moment. Suntem într-o formă bună, optimă pentru această perioadă a sezonului.

Totodată mizez pe aportul publicului orădean. Aștept iubitorii baschetului din Oradea să ni se alăture la Cluj în încercarea de a câștiga trofeul ce ne lipsește. Aportul lor a fost și continuă să fie esențial pentru echipa noastră.

Firește, se anunță o provocare grea. Mai ales că jucăm la Cluj-Napoca, în fieful uneia dintre contracandidatele noastre la supremație în orice competiție pe parcursul ultimilor ani. Chiar și așa, statutul dobândit și rezultatele obținute de-a lungul ultimelor sezoane ne obligă.

Trebuie să avem o abordare corectă a acestui turneu. Luăm pas cu pas fiecare provocare, iar în semifinale ne așteaptă un adversar motivat și în formă. Am tot respectul pentru fiecare competitoare calificată la Final Four.

De altfel, așa cum am văzut deja săptămâna trecută, întâlnim o echipă bună în semifinale. Dinamo Știința București este un oponent dificil și cu siguranță ne așteaptă un meci greu.

Totodată sunt convins de faptul că avem tot ce ne trebuie să câștigăm. Ne recomandă experiența, valoarea colectivă și individuala, respectiv capacitatea de a gestiona situațiile dificile sau momentele importante pentru a câștiga meciul și a ne califica în finala competiției.

Reamintim că CSM Oradea va juca în prima semifinală în compania celor de la CS Dinamo Știință, partida va avea loc duminică, 9 februarie, la ora 15:15, și va deschide turneul final al Cupei României. 

 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    veni, vidi, vinci...
    Un discurs politically-correct, pentru pregătirea triumfului orădean din Sala Horia Demian! Noi deschidem Final-four-ul și apoi tot noi închidem și le tăiem ațele de la cele două inele... Rugăm organizatorii să comande plase noi la coșurile de baschet, livrarea luni după Finală.

    cu 4 ani în urmă (07.02.2020)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Sa...
      Vezi sa nu fie ceață, sa nu vezi trofeul care ramana la Cluj

      cu 4 ani în urmă (07.02.2020)
    Raspunde
  • Cosovic :

    Finala
    Nu sunt sigur ca nu face dinamo o surpriza, macar daca ati ajunge sa va puneti problema atelor. A fost frumos xa ati jucat la victorie in ultimul mecu, cu prima echipa. Si Clujul a avut meci, dar nu si drum. Ar fi o mare surpriza in aceste conditii ca Oradea sa castige. Dar sansele merita jucate.

    cu 4 ani în urmă (07.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!