Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sergiu Pașca afirmă că postul lui Dragan Petricevic nu e în pericol

Sergiu Pașca afirmă că postul lui Dragan Petricevic nu e în pericol

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin în urma rezultatului din etapa a 15-a, 71 la 77 pe terenul lui Dinamo București.

Bănățenii au coborât astfel la 8-5 bilanț în Conferința B și au încă trei partide de disputat din prima fază a campionatului, două fiind în sala proprie.

Managerul echipei, Sergiu Pașca, a avut un mesaj pentru fanii timișoreni pe care l-a transmis prin intermediul site-ului clubului, printre altele asigurându-i că Dragan Petricevic nu are postul în pericol și rămâne antrenorul clubului cel puțin până la finalul contractului pe care l-a prelungit în vara anului 2022 pentru următoarele trei stagiuni.

„Ţin să-i felicit pe jucători şi pe antrenori pentru parcursul de până acum şi să-i asigur de sprijinul meu necondiţionat.

Ţinând cont de bugetul din acest an, realizările echipei sunt extraordinare – 21 de meciuri şi 15 victorii. Acest lucru nu a putut fi realizat decât prin muncă, spirit de echipă şi sacrificiu.

Am avut parte de câteva accidentări, iar echipa nu a mai reuşit să strângă victorii pe linie, aşa cum o făcuse la începutul sezonului. De o lună şi jumătate suntem fără Adam Mirkovic, unul dintre jucătorii de bază din ultimele patru sezoane.

S-a acumulat şi multă oboseală, din cauza programului încărcat, echipa noastră fiind angrenată în trei competiţii, însă vom trece împreună peste toate. Am început un proiect pe termen lung, este normal să avem suişuri şi coborâşuri. Nu suntem o echipă care poate să pretindă că poate câştiga toate meciurile.

De multe ori, în momentele grele, tindem să criticăm. Eu va îndemn să susţineţi, să apreciaţi munca jucătorilor şi a antrenorilor şi a staff-ului din jurul lor. Lucrurile bune se clădesc în timp, cu multă muncă şi cu susţinerea şi încrederea celor din jur.

Vă mulţumesc vouă, suporterilor, că aţi venit în număr atât de mare la ultimul meci de acasă, cel cu CSO Voluntari. După foarte mult timp, sala <<Constantin Jude>> a fost plină! Vă aştept şi miercuri, la partida cu Steaua, să fiţi în spatele băieţilor şi să-i împingeţi spre o nouă victorie.

Pentru toţi „suporterii” care au doar nick name şi critică echipa şi antrenorul online indiferent daca câştigăm sau pierdem, ţin să-i asigur că domnul Dragan Petricevic va rămâne antrenorul echipei până la finalul contractului de trei ani şi sperăm că şi mult timp după aceea.”

Timișoara a avut un început excelent de sezon, rezultate de atunci aducând formației în alb și violet calificarea în Final 8-ul Cupei României, iar mai târziu biletele pentru sferturile Alpe Adria Cup, în timp ce în campionat pentru mult timp a fost alături de CSM Oradea în fruntea Conferinței B.

Gruparea bănățeană urmează să joace pe 18 ianuarie acasă în duelul cu CSA Steaua București, meciul fiind programat pentru ora 18.30 și o să fie live pe FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!