Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Shawn Hopkins, MVP-ul Craiovei în succesul cu Kapfenberg Bulls

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.09.2022

Shawn Hopkins, MVP-ul Craiovei în succesul cu Kapfenberg Bulls

SCM Universitatea Craiova a bifat al doilea succes din turneul preliminar pentru grupele din FIBA Europe Cup. După succesul cu gazdele de la CBet Jonava, Leii din Bănie au reușit o nouă victorie, de data aceasta în fața celor de la Kapfenberg Bulls. Scorul acestei dispute a fost 71-55.

Spre deosebire de succesul cu Jonava, oltenii nu au mai avut o prestație la fel de eficientă din spatele arcului de cerc. Elevii lui Vitaly Stepanovski au reușit doar șapte aruncări din 26 de încercări, iar mai bine de jumătate i-au aparținut lui Shawn Hopkins.

Fundașul finlandez a avut o evoluție foarte bună și a terminat disputa din Lituania cu 21 de puncte, 5 recuperări, 3 intercepții și un indice al eficienței de +25. Transferat în această vară în Bănie, Hopkins a transformat 8/12 aruncări din acțiune, 4/8 de la distanță și 1/1 de la linia de libere. Doar Cortez Edwards a mai fost în double-digits pentru SCM U Craiova, cu 13 puncte.

Giordan Watson și-a dovedit calitățile de lider al echipei. Deși a avut doar patru puncte marcate, jucătorul cu dublă cetățenie româno-americană a avut 10 pase decisive. El a mai adăugat 5 recuperări.

SCM Universitatea Craiova va juca pentru calificarea în grupele FIBA Europe Cup vineri, 30 septembrie, de la ora 19:00. Adversarii vor fi estonienii de la BC Kalev/Cramo într-o dispută ce va putea fi urmărită pe FIBA – The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball          

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!