Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Shawn Hopkins: „Țintim prima poziție și trebuie să o învingem din nou pe Crailsheim”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.11.2022

Shawn Hopkins: „Țintim prima poziție și trebuie să o învingem din nou pe Crailsheim”

SCM U Craiova are ocazia de a își adjudeca primul loc în Grupa H din FIBA Europe Cup. Miercuri, 23 noiembrie, oltenii dau piept cu HAKRO Merlins Crailsheim, de la ora 19:00.

Înaintea disputei din Sala Polivalentă din Craiova, Shawn Hopkins a fost prezent la conferința de presă alături de Vitaly Stepanovski. Iată ce a avut de spus finlandezul despre meciul de diseară.

„Avem un meci extrem de interesant. Ei formează o echipă puternică, valoroasă, dar noi ne ţinem de planul bine pus la punct. Pot spune că acest meci este ca o provocare pentru noi, să vedem dacă putem învinge de două ori consecutiv aceeaşi echipă. Când jucăm împreună, ca o echipă, suntem de neoprit şi s-a observat asta. Am învins Sibiul, este o atmosferă bună în cadrul echipei şi asta ne poate ajuta. A fost frumos duminică în mall, alături de fani. M-am simţit extraordinar şi le mulţumesc pentru că au fost acolo. Sper să vină într-un număr cât mai mare miercuri, alături de noi, să facem un meci mare. Ţintim prima poziţie şi, ca să fim acolo, trebuie să o învingem din nou pe Crailsheim“, a spus Shawn Hopkins, conform gds.ro.

Confruntarea va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!