Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sherwood Brown: „Probabil că acesta este cel mai bun meci al meu”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
01.04.2019

Luni, 1 aprilie, Sala Constantin Jude din Timișoara a găzduit o partidă extrem de importantă, în urma căreia SCM Timișoara s-a asigurat că nu poate coborî mai jos de poziția a 5-a în Grupa Roșie. Elevii lui Cristian Bota au trecut de BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 100-84.

Un mare merit în obținerea acestui rezultat îl are Sherwood Brown, jucător ce a înregistrat următoarea linie statistică: 30 de puncte și 12 recuperări. La finalul confruntării, sportivul american s-a arătat mulțumit de prestația sa însă a declarat că meritul le aparține coechipierilor săi.

A fost bine, mi-am intrat în ritm foarte devreme și pentru asta trebuie să îmi felicit coechipierii. Ei nu au încetat să îmi paseze în locuri în care eram liber. Când combini partea ofensivă cu cea defensivă probabil că acesta este cel mai bun meci al meu. Cu siguranță, ne-am dorit să venim aici și să câștigăm acest loc pentru că simțim că în acest fel avem o șansă mai mare de a trece de prima rundă. Consider că fiecare echipă din prima grupă este foarte competitivă de aceea oricine poate câștiga în orice seară. Astăzi defensiva a făcut o diferență uriașă în acest joc. Trebuie să le dăm credit și celor din Pitești, ei formează o echipă bună și au câțiva aruncători excelenți. Prin urmare, ceea ce ne-am dorit să facem e să limităm aruncările lor necontestate. Și am reușit să facem asta. Să joc aici în Timișoara este un lucru foarte plăcut. Este un oraș frumos și un mediu bun. Din punct de vedere baschetbalistic, în Cupa României fiecare echipă este foarte competitivă și cu siguranță cred că în fiecare meci din acest sezon am devenit mai bun, mai bun și mai bun. Prin urmare, sunt destul de încrezător înaintea primei runde și așa sunt și restul băieților.”

Sherwood Brown a fost întrebat și de înfrângerea dureroasă din Sala Dinamo în urma căreia a pierdut calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Da, aceea a fost o partidă dificilă pentru noi. Am simțit că Dinamo a început excelent acel joc și practic apoi noi am încercat în continuu să revenim în meci. Dar a fost dificil pentru noi să luptăm. Până la urmă, la final am fost aproape de a obține calificarea însă s-au întâmplat unele lucruri, unele neînțelegeri și ei ne-au bătut.”

În ultima etapă a sezonului regulat, SCM Timișoara va juca împotriva lui SCM U Craiova într-un duel direct pentru locul al 4-lea în clasamentul Grupei Roșii.

*foto: Erik Geiger/tmsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!