Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sherwood Brown s-a întors la SCM Timișoara

Sherwood Brown s-a întors la SCM Timișoara

SCM OHMA Timișoara a anunțat sâmbătă, 29 ianuarie, că a ajuns la un acord pentru revenirea lui Sherwood Brown în lotul alb-violet. Americanul a jucat anterior timp de trei sezoane la Timișoara.

Brown a ajuns în Finlanda, la Lahti Basketball pentru sezonul 2021-22, unde a avut medii de 12.8 puncte, 4 recuperări, 0.5 pase decisive și 1.3 intercepții în patru apariții.

Potrivit informațiilor oferite de clubul timișorean, americanul se va alătura echipei săptămâna viitoare.

Sherwood Brown  a strâns 74 apariții în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii de 13.9 puncte, 6.1 recuperări, 1.8 pase decisive, 1.3 intercepții. El are procentaje de 51% la două puncte, 38% la trei puncte și 75% la linia de pedeapsă.

Reamintim că trupa antrenată de Dragan Petricevic s-a despărțit de Aleksandar Vlahovic.

*foto: Facebook Leii din Banat - SCM OHMA Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    Mda
    Genul de jucator pe care mi-ar fi placut sa-l vad la Oradea. Combativ, eficient si probabil destul de ieftin. Pacat ca la noi se prefera alt tip de profil.

    cu 2 ani în urmă (30.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!