Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sherwood Brown se întoarce în România și va juca pentru CSM Focșani

Sherwood Brown se întoarce în România și va juca pentru CSM Focșani

CSM Focșani a anunțat în cursul zilei de marți, 25 iulie, prin intermediul paginii de Instagram transferul lui Sherwood Brown. Americanul revine în Liga Națională după un sezon în Portugalia.

Brown a petrecut stagiunea 2022/2023 în prima ligă din Portugalia, la CD Povoa, fiind al doilea marcator din lotul lusitanilor. În 33 de apariții a adunat medii de 12.8 puncte, 5.5 recuperări, 2.1 pase decisive și 1.5 intercepții.

Americanul în vârstă de 31 de ani nu va fi la prima experiență în România, după ce a adunat patru sezoane la SCM Timișoara. Ultima stagiune în LNBM (2021/2022) i-a adus șase partide cu 8.8 puncte, 5.2 recuperări, 1.3 assist-uri și 37.5% de la distanță în medie.

CSM Focșani a anunțat până în prezent, pe cale oficială, sosirile lui Alexandru Coconea și Dragoș Axinte.

Vrâncenii vor face parte din Conferința B în sezonul 2023/2024, alături de CSM Oradea, CSU Sibiu, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, CSM Constanța, CSM Târgu Mureș, CSM Petrolul Ploiești și CS Vâlcea 1924.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Conferința b
    Ce mizerie..mă refer la sistemul impus de frb. Bun venit Brown, rupe coșul!

    cu 9 luni în urmă (25.07.2023) Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Maiou suporteri
    Pacat că cei de la CSM nu au magazin macar fizic, daca nu online. Interesul pt suporteri e 0

    cu 9 luni în urmă (25.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!