Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sherwood Brown și Troy Franklin Jr, decisivi pentru SCM Timișoara în victoria obținută pe terenul Stelei

Sherwood Brown și Troy Franklin Jr, decisivi pentru SCM Timișoara în victoria obținută pe terenul Stelei

SCM Timișoara a reușit o victorie importantă în deplasare în partida din etapa a 3-a a LNBM, grupa valorică A, în compania celor de la CSA Steaua, scor 83-81.

Elevii lui Dragan Petricevic au reușit o a doua repriză excelentă și au întors scorul în ultimele două sferturi, după ce la pauză se aflau într-un dezavantaj de 10 puncte. A fost vorba de un efort colectiv al timișorenilor, în contextul în care niciun jucător nu a trecut de +18 la eficiență.

De altfel, cel mai eficient jucător al timișorenilor, Sherwood Brown, a strâns 14 puncte și 8 recuperări, cu 4/8 de la 3 puncte. Două dintre coșurile de 3 au fost însă extrem de importante pentru trupa de pe malul Begăi, întrucât au adus Timișoara în avantaj, de la 71-75 la 77-75.

William Franklin a marcat și el un coș de 3 „clutch”, grație căruia a dus scorul la 80-77. De altfel, el a fost cel mai bun marcator al partidei pentru Timișoara, cu 19 puncte, 4 pase decisive și 5/9 de la 3 puncte. Adam Mirkovic a marcat și el 12 puncte, în timp ce căpitanul Pesakovic a strâns 10 puncte cu 7 pase decisive, dar și 4/17 din acțiune (1/9 de la 3 puncte). Nu în ultimul rând, Milos Komatina a marcat 9 puncte cu 8 recuperări, în timp ce Mirel Dragoste a înscris și el 9 puncte.

Astfel, SCM Timișoara ajunge la 2-1 în acest debut de sezon, după ce și în runda precedentă a câștigat contra Craiovei și după înfrângerea suferită pe teren propriu, împotriva Piteștiului.

*foto: facebook SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!