Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Shiloh si Koch despre meciul împotriva Mureșului

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.10.2013

Jucătorul Gazului Metan, Kyle Shiloh a acordat o declarație pentru site-ul nostru în care a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa la Mureș.

Mureș este o echipă foarte puternică, acesta va fi un joc dificil pentru noi. Desigur, mereu simțim că putem câștiga fiecare joc, e vorba de noi și de modul în care jucăm. Mureșul are mulți jucători buni.

Jake Koch a vorbit și el despre partida de miercuri de la Mureș:

Va fi un meci greu. Avem nevoie de o mulțime de energie și trebuie să o păstrăm pentru tot meciul. Mureș este o echipă foarte bună și trebuie să avem o mentalitate bună. Acesta va fi un meci greu din punct de vedere fizic. 

foto: Călin Bisziok

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!