Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibienii caută un înlocuitor pentru înlocuitorul lui Mychal Kearse

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.12.2011

CSU Sibiu şi CSŞ Giurgiu sunt două echipe despărţite de 12 puncte în clasamentul Diviziei A masculine de baschet. În ciuda acestui aspect ambele formaţii au ceva în comun: au schimbat peste 9 jucători străini în prima parte a campionatului. Dacă la CSŞ Giurgiu această situaţie s-a datorat tragicului eveniment înregistrat pe 9 octombrie, la Sibiu treaba stă altfel.

În urmă cu o săptămâna americanul Mychal Kearse afirma că va părăsi echipa din motive personale. La scurt timp conducerea clubului confirma informaţia conform căruia sunt în căutarea unui alt jucător de origine americană care ar putea evolua în ultima etapă cu "U" Mobitelco Cluj-Napoca. Era vorba de Trey Hampton, un sportiv pe care sibienii l-au anunţat ca fiind noua achiziţie. Nu a fost să fie aşa, iar acum sibienii caută un inlocuitor pentru înlocuitorul lui Kearse

"Din păcate nu e ce căutăm noi şi cel mai probabil el nu va rămâne în lot. Până la reluarea campionatului o să căutăm să aducem un înlocuitor pentru Kearse”, a spus Mircea Vulc, director executiv al clubului sibian pentru oradesibiu.ro

În momentul de faţă sibienii au avut contact cu 9 jucători străini, urmând să egaleze "recordul" echipei din Giurgiu: 10 jucători străini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!