Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibienii vin cu daruri

Roxana Prichici

Roxana Prichici
19.01.2011

Cu ocazia derby-ului ”U” Mobitelco CSU Atlassib de sâmbătă, 22 ianuarie, asociația suporterilor sibieni, ”Al 6-lea jucător”, le va oferi fanilor ”alb-negri” aproximativ 200 de exemplare din numărul 73 al revistei CSU Fans Magazin, pe coperta căruia s-a aflat Zoran Krstanovic. A fost pentru prima dată când pe coperta revistei a fost un jucător al unei echipe adverse.

Foarte faina intentia celui de-"Al 6-lea jucator". Deci se poate si altfel! Felicitari Asociatiei!”, a scris un suporter clujean pe guestbook-ul site-ului u-mobitelco.ro.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Tzepes :

    Fair-play
    Initiativa frumoasa a sibienilor, plus ca alegerea unui jucator de la o echipa adversa pentru coperta revistei este un gest rar intalnit la noi (sunt si putine reviste ale fanilor, adevarat). Offtopic: ne bucuram ca in sfarsit s-a deschis site-ul.

    cu 13 ani în urmă (20.01.2011) Raspunde
  • bandika :

    fan-baschet
    Frumos din partea lor dar nu e prima oara cand vin cu revista lor, au mai adus si in alte meciuri. Hai U Mobitelco!!!

    cu 13 ani în urmă (20.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!