Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibiul arată o nouă faţă

Andrada Comănici

Andrada Comănici
21.01.2011

Modificările de lot din pauza competiţională au adus un plus în tabăra sibiană. Renunţarea la serviciile americanului Jarryd Loyd şi ale lui Arturas Masiulis şi înlocuirea lor cu sârbii Milos Markovic şi Stefan Atanackovic s-au dovedit a fi o mişcare bună. După doar două amicale şi un meci oficial, schimbarea în bine este notabilă.

„Aducerea celor doi sârbi a adus mai multă organizare şi disciplină în joc. Ei au o foarte bună cunoştinţă a jocului, răbdare şi inteligenţa necesară câştigării unui meci” a declarat Cristian Crăciun cu privire la noii săi colegi.

Un alt „pion” important pentru CSU Sibiu este americanul LeVar Seals adus la echipă la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut. În scurta perioadă de la venirea sa, fundaşul a devenit un om de bază în echipa lui Prakuraitis. Lipsa lui în meciul jucat împotriva celor de la Asesoft s-a reflectat în teren.

„S-a simţit absenţa lui Seals în meciul de la Ploieşti, cel mai mult în momentele cheie ale meciului unde el poate fi un jucător decisiv. Noi avem nevoie de toţi jucătorii echipei şi toţi să fie la cel mai înalt nivel în ziua meciului”, a conchis căpitanul sibienilor.

 

Cristi Craciun

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!