Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibiul găzduiește un nou turneu în Liga Națională de Baschet Masculin

Sibiul găzduiește un nou turneu în Liga Națională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu este gazda turneului cu numărul 11 din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2020/2021. Acesta este al 6-lea turneu pe care gruparea de pe Cibin îl organizează.

Programul partidelor de la Sibiu este următorul:

Sâmbătă, 10 aprilie:

CSM Târgu Jiu vs BCM U Pitești – ora 16:00 (FRB TV)
CSM Galați vs BC CSU Sibiu – ora 19:00 (FRB TV)

Duminică, 11 aprilie:

BCM U Pitești vs CSM Galați – ora 16:00 (FRB TV)
BC CSU Sibiu vs CSM Târgu Jiu – ora 19:00 (FRB TV)

BC CSU Sibiu are parte de două partide mai facile în cadrul acestui turneu. Pentru trupa antrenată de Dan Fleșeriu aceste două jocuri vin la fix, după ce sibienii au pierdut două partide în turneul precedent, în fața lui CSM CSU Oradea și SCM Timișoara. Sibienii nu-și permit pași greșiți în aceste două jocuri, pentru a rămâne în pole position pentru ocuparea locului 2 la finalul sezonului regulat.

BCM U Pitești este obișnuită să joace la Sibiu în acest sezon, acolo unde a disputat mai multe partide decât în propria arenă. Trupa lui Tudor Costescu traversează o formă bună, după ce în turneul precedent a trecut de SCM Timișoara și CSM CSU Oradea. La fel ca sibienii, echipa din Argeș are nevoie de ambele victorii în acest turneu pentru a forța intrarea în top 4 la finalul sezonului regulat.

CSM Galați și CSM Târgu Jiu sunt departe de playoff și prorbabil se gândesc doar să lase o impresie cât mai bună în acest final de sezon. Gorjenii au un antrenor nou, în persoana lui Jordanco Davitko. Târgu Jiu produs surprize în actuala stagiune, după ce a trecut de Steaua și Dinamo. Același lucru l-au reușit și gălățenii în acest sezon.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!