Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibiul învinge Craiova fără probleme

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.12.2014

CSU Atlassib Sibiu a învins în propriul fief pe SCM Universitatea Craiova cu scorul de 75-61 (18-14, 21-14, 15-16, 21-17), în primul meci al etapei cu numărul 11 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Noua achiziție, L. Hurd, a fost cel mai bun om al Sibiului în disputa cu oltenii, având 22 de puncte și 8 recuperări. Acesta a fost urmat de O. Popa Calotă cu 17 puncte, C. Lee cu 16 puncte și 14 recuperări, respectiv M. Bojovic cu 12 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. Din tabăra formației din Bănie s-au remarcat T. Bureau cu 15 puncte și 11 recuperări, respectiv Z. Krstanovic cu 15 puncte și N. Vucurovic cu 12. 

Sibienii au ajuns acum la un bilanț de 6 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Craiova are la activ 4 victorii și 6 meciuri pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului din Sala Transilvania!

 


Baschetbaliștii de la CSU Atlassib Sibiu sunt în avantaj pe teren propriu la pauză, scor 39-28 (18-14, 21-14), în fața celor de la SCM Universitatea Craiova.

 

L. Hurd și C. Lee cu câte 11 puncte fiecare, respectiv O. Popa Calotă cu 10 puncte, au fost cei mai buni jucători ai gazdelor în prima repriză. De cealaltă parte, de la olteni, T. Bureau, Z. Krstanovic și N. Otovic, au contribuit fiecare cu câte 6 puncte. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    craiova
    Echipa de penibili.Nici o idee de joc,a fost intrecere de mingi pierdute intre distinsii jucatori.Dar ce doare cel mai mult, este acest sentiment de non combat.Pacat pentru aceasta echipa care reusise sa creeze o stare de spirit la Craiova.

    cu 9 ani în urmă (12.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!