Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SIG Strasbourg l-a transferat pe Stan Okoye

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.07.2022

SIG Strasbourg l-a transferat pe Stan Okoye

SIG Strasbourg, ocupanta locului șapte în ediția precedentă din Betclic Elite Pro-A, primul eșalon baschetbalistic din Franța, a oficializat transferul lui Stan Okoye.

Jucătorul nigerian de 31 de ani vine de la Casademont Zaragoza, pentru care a bifat doar 13 meciuri în Liga Endesa, având medii de 10.4 puncte și 3.9 recuperări. Înalt de 1.98 metri, Okoye evoluează ca small-forward.

El a jucat în NCAA pentru Virginia Military Keydets, după care a făcut pasul în Europa unde a evoluat pentru Maccabi Hod Hasharon, Elitzur Netanya, Openjobmetis Varese, Olimpia Matera, 2b Control Trapani, Apu Old Wild West Udine, Gran Canaria și Zaragoza.

Una dintre cele mai importante realizări ale carierei pentru Okoye a fost prezența pe teren la succesul istoric al naționalei Nigeriei împotriva Team USA. El a bifat 15 minute în succesul cu 90-87 și și-a trecut în cont 3 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

SIG Strasbourg ar putea da piept cu CSO Voluntari în Basketball Champions League, în cazul în care ilfovenii ar trece de faza preliminară. Alături de Strasbourg și câștigătoarea turneului 1 de calificare, în grupa A se mai regăsesc Falco Szombathely și UCAM Murcia.

*foto: si.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!