Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei: "Am căpătat multă încredere după meciul acesta"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2012


Foto: Jeff Warder

Prima victorie în era Achim pentru CSM Oradea, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, a venit duminică seară în ultima partidă a rundei cu numărul 27. Bihorenii s-au impus, surprinzător, cu scorul de 74-65, într-un meci echilibrat.

Fără Gediminas Navickas, Silviu Lupusavei a fost cel mai folosit jucător de către Cristian Achim. El a evoluat 38 de minute şi a încheiat jocul cu 18 puncte. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Silviu afirmă că speră la un loc patru, la final de sezon regulat.

Am început bine, am continuat nu la fel de bine, însă nu contează. Este foarte important că am câştigat acest meci. Am căpătat multă încredere după meciul acesta şi sper ca până la capăt să înregistrăm numai victorii. Poate avem şanse, depinde ce se mai întâmplă în campionat, la un loc patru.

Întrebat unde s-a făcut diferenţa sportivul originar din Bucureşti a spus că diferenţa a fost făcută de concentrare.

Tot meciul a fost strâns, nu a fost o diferenţă foarte mare. Pe final putea să câştige şi medieşenii însă noi ne-am concentrat mai mult în atac şi apărare. Cred că ne-am dorit mai mult decât ei victoria, nu putem spune că i-am dominat fizic.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    Victorie !
    Azi chiar si-a dorit mai mult victoria Oradea cu cea mai buna echipa din campionat . Sunt sanse pt. locul 4 , hai CSM !

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    dorinta
    Iar ei si-au dorit mai mult bataia .

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • just bball :

    @doarbaschet
    Cine si-a dorit mai mult bataia ?:)

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!