Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei: "E ceva nou ? Mereu avem 17-18 puncte şi apoi cedăm"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2012


Foto: Jeff Warder

CSM Oradea a ajuns la a 6-a victorie consecutivă după ce s-a impuns pe teren propriu în faţa celor de la Energia Rovinari, scor 79-76. Bihorenii au avut emoţii pe final deşi au condus la un moment dat cu 18 puncte.

Silviu Lupusavei a terminat meciul cu 9 puncte, 4 recuperări şi 4 pase decisive în 35 de minute petrecute pe teren. În lipsa lui Gediminas Navickas, shooter-ul orădenilor are o misiune mult mai dificilă, fiind nevoit să joace peste 35 de minute meci de meci.

La finalul partidei acesta a declarat că nu este nimic nou în ceea ce priveşte momentele de cădere ale bihorenilor, subliniind faptul că victoria este cea mai importantă.

Ai jucat împotriva fostei tale echipe şi nu ai mai înscris ca şi în ultimele meciuri. Putem spune că te-au citit ?

Nu. Au stat foarte aproape de mine, dar au plătit în altă parte. Nu contează atât timp cât am obţinut o victorie importantă la capătul unui meci foarte greu.

Aţi avut 18 puncte pentru ca mai apoi să cedaţi ...

E ceva nou ? La fiecare meci avem 17-18 puncte şi apoi cedăm. Nu ştiu, e ceva fizic, probabil ne pierdem concentarea. Important e că pe ultima sută de metri am reuşit să ne revenim, să ne concentrăm şi să obţinem victoria.

Începe să se simtă oboseala ?

Se simte lipsa lui Gedi, rotaţia e mult mai scurtă. Sunt 3 meciuri în 10 zile şi au fost toate grele. Sper ca acesta să fie motivul pentru care am bătut.

Urmează două meciuri cu Craiova şi Dinamo, te gândeşti la victorii pe linie ?

Nu ne gândim la altceva. Va fi un singur meci greu, cu Craiova, pentru că partida de la Bucureşti nu o consider o problemă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!