Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei: "Sper să nu trebuiască să repet performanţa de etapa trecută"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.12.2011

Luni, de la orele 19:00, la Arena Antonio Alexe se desfăşoară ultimul meci din cadrul etapei cu numărul 13 la baschet masculin. CSM Oradea primeşte vizita unei codaşe a clasamentului, CS PH Miercurea Ciuc. Partida se anunţă a fi la discreţia gazdelor care pornesc din postura de favorită. Confruntarea este transmisă în direct de către Digi Sport.

Înaintea meciului Total Baschet a stat de vorbă cu Silviu Lupusavei care este de părere că echipa joacă mai bine în deplasare decât acasă.

Normal că fiecare meci de acasă îl tratăm cu maximă seriozitate. Din punctul meu de vedere se pare că jucam mai bine în deplasare decât acasă. Ciucanii vin fără nicio presiune, iar noi pornim din statutul de favorită.

Întrebat dacă crede că mai poate repeta performanţa din etapa trecută cu Mediaş, cel poreclit de fanii orădeni "Lupu" speră să nu fie nevoie.

Sper să nu trebuiască să repet performanţa de etapa trecută (râde). Sper să fie un meci uşor, să nu dau niciun punct dar să câştigăm. Principalul pericol îl constă în cei doi trei jucători pe care îi deţin. În principal Tucker mânuieşte tot în echipă, el e principalul pericol din punctul meu de vedere.

Conducerea clubului alături de galeria orădeană îi îndeamnă pe toţi cei care se vor afla luni în Arena Antonio Alexe să vină îmbracaţi în roşu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!