Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sime Spralja: "Gaz Metan e cea mai bună echipă din România"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
01.03.2012

BC Timişoara joacă sâmbătă un nou meci puternic în deplasare. Alb-violeţii merg pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. Pivotul Sime Spralja a vorbit despre duelul cu ardelenii, pe care îi caracterizează ca fiind "cea mai bună echipă din campionat". Jucătorul sârb spune va fi un test greu de trecut, dar că Timişoara are puterea să învingă din nou în deplasare.

Va fi cu siguranţă un meci dificil. Cred că Mediaşul e cea mai bună echipă din campionat, dar vom da totul să rămânem în meci până la final. Cred că presiunea va fi mai mare pe ei pentru că noi suntem mai bine clasaţi. Au jucători foarte buni pe fiecare poziţie, masivi şi un playmaker foarte bun. De asta cred că sunt cei mai buni.

Baschetbalistul care a venit în iarnă la Timişoara crede ca echipa sa se poate impune doar dacă joacă colectiv.

Trebuie să jucăm ca o echipă. Dacă vom reuşi, atunci cu siguranţă vom câştiga. Aşa am făcut şi cu Oradea când am revenit de la -16 puncte. Altădată, când am luat meciul individual nu a fost prea bine. Dacă jucăm ca o echipă putem să învingem. Cred că putem să jucăm la un ritm ridicat 40 de minute, mai ales că am odihnit câţiva jucători de bază. Suntem pregătiţi pentru acest meci.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, pe Digisport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!