Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Site-ul Total Baschet vă urează Sărbători Fericite!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.12.2011

Încă un an plin de evenimente baschetbalistice s-a încheiat, însă unul şi mai “bogat” bate la uşa sălilor sportive. Sperăm să vă aducă cele mai frumoase meciuri alături de echipele voastre favorite, pentru ca noi să vă oferim cele mai “proaspete” ştiri şi ultimele noutăţi din lumea baschetului.

Pe această cale dorim să urăm tuturor celor implicaţi în acest minunat sport care ne uneşte, de la preşedinţi de club până la simpli fani, dar şi cititorilor noştri fideli fără de care nu am fi ajuns aşa departe, Sărbători Fericite alături de cei dragi şi un Crăciun Fericit presărat cu multe bucurii!

Redacţia site-ului totalbaschet.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • shady :

    Merry Christmas!
    Craciun Fericit si sarbatori fericite, tuturor iubitorilor de baschet! :p

    cu 12 ani în urmă (24.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!