Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Dundjerski a fost aproape de primul triple-double al sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.11.2016

Dinamo București a suferit o nouă înfrângere în Liga Națională de Baschet Masculin, 77-66, pe terenul lui campioanei CSM CSU Oradea. Remarcatul lui „terrierilor” în acest joc a fost conducătorul de joc Slobodan Dundjerski, cel care a fost aproape de a semna primul triple-double din actuala stagiune a campionatului intern.

Titular în garnitura lui Eugen Ilie, Slobodan Dundjerski a evoluat timp de 36 de minute și a contabilizat 11 puncte, 10 pase decisive și 7 recuperări. Sârbul a înscris 4 aruncări din 8 de la 2 puncte și 1 din 3 de la 3 puncte, pentru un indice al eficienței de 20 de unități.

Slobodan Dundjerski mai avea nevoie de doar 3 recuperări pentru a înregistra primul triple-double al sezonului, o performanță rarisimă în campionatul nostru.

De când a sosit la Dinamo, Dundjerski a jucat 4 partide în Liga Națională de Baschet Masculin și are medii statistice de 15.0 puncte, 7.8 recuperări și 4.0 recuperări în 35:54 minute.

foto: Red Power is Back (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!