Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Atmosfera în interiorul echipei nu este una tocmai de invidiat”

Ioana Ardereanu (Sibiu)

Ioana Ardereanu (Sibiu)
01.10.2012

Energia Rovinari a disputat în cursul zilei de ieri cel de-al treilea și ultimul meci în cadrul Cupei României. Formația gorjană a cedat în fața elevilor lui Cristian Achim cu scorul de 58-72, finalizând astfel întrecerea cu un bilanț de o victorie și 2 înfrângeri.

La finele partidei, TotalBaschet a stat de vrobă cu tehnicianul plav al grupării din Tg-Jiu, care a mărturisit faptul că echipa nu se află în forma la ora actuală, însă speră că această problemă se va rezolva până la termenul limită, și anume meciul de debutîn campionat împotriva Sibiului.

Care au fost cauzele acestei înfrângeri?

Am jucat foarte slab în primele 20 de minute. Despre primul sfert pot zice că am jucat destul de corect, dar problema noastră la fel ca și ieri, la fel ca și în meciurile amicale a fost ofensiva. Nu am putut să marcăm mai multe puncte și cred că principala cauză este faptul că echipa nu s-a format încă. În cea de-a doua parte a meciului am reușit să ne mobilizăm cât de cât și să înscriem mai multe puncte (33-29). Acum începem să ne gândim la pregătirea pentru primul meci din campionat împotriva Sibiului.după aceste trei meciuri, nu pot spune că sunt satisfăcut de echipa mea. Am văzut că avem încă jucători care nu sunt în fromă. Mi-a plăcut prestația lui David Steffel și a Louis Darby, chiar dacă astăzi nu a evoluat prea mult, dar eu am speranța că pănă sâmbătă ne vom reveni și vom fi pregătiți de campionat.

În condițiile în care echipa s-a apropiat și la 8 puncte în sfertul decisiv, de ce ați ales să jucați fără Louis Darby, unul dintre cei mai valoroși componenți ai formației?

Louis a jucat așa de puțin pentru că ne-am dat seama de faptul că nu mai avem șanse. El a dat totul atât în meciurile depregătire, precum și în aceste zile, iar eu am decis să îl menajez pentru campionat.

Ce părere v-a creat echipa adversă?

CSM Oradea a jucat un baschet colectiv care nu mi-a plăcut în totalitate, dar care a funcționat. Echipa are de asemenea o atmosferă foarte bună și propice în care să se desfășoare. Nouă acest factor ne lipsește din plin. Nu știu motivele exacte. Cred că este din cauza formei pe care echipa o are, fapt ce duce și la neînțelegeri între jucători. Încă o dată însă, eu spun că avem timp să rezolvăm această problemă până la următorul meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!